Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Aradığınız aracı bulamadıysanız farklı araç alternatifleri için başvuru formunu hemen doldurun.

Hemen Başvur

Filtreler

X
2005 yılında çok başarılı Mercedes A Serisi’nin daha büyük boyutlusu olarak tanıtılan Mercedes B aslında Compact Sports Tourer olarak ortaya çıktı. Kısa sürede pek çok sürücü tarafından ilgi gören Mercedes Benz B Serisi yıllar içerisinde farklı değişikliklerle beraber piyasada varlığını sürdürdü. 

Günümüzde hala daha üretimde olan B Serisinde Alman otomobil devi Mercedes’in tüm üstün özelliklerini taşımasıyla dikkat çeken modeller bulunur. W245 kasa koduyla çıkan ilk nesil Mercedes B Serisi, 2011 yılında W246 kasa kodlu ikinci jenerasyon ve 2019 yılında W247 kasa kodlu üçüncü jenerasyon ile bu seri piyasadaki varlığını devam ettirmiştir. 2022 yılında ise 2023 modelleri için Mercedes-Benz’in araç içi eğlence sistemi olan MBUX gibi gelişmiş özelliklerin araçlara ekleneceği duyuruldu. Ayrıca yine bu yıldan itibaren manuel vites seçeneği de kaldırıldı. Manuel vitesli 2. el Mercedes Benz B Serisi almak isteyenler için serinin 2023 öncesi modellerini incelemesi gerekmektedir.

Çevik Sürüş Dinamikleri


Kompakt bir araç olması nedeniyle şehir içi dar yollarda bile çevik ve konforlu bir sürüş  deneyimi sunan Mercedes B modelleri, yıllar içerisinde bu özelliğini korudu. AMG gibi farklı donanım paketlerinde daha kompakt özelliklerin yanı sıra sürüş performansı odaklı spor özellikleri bulmak da mümkün. Özellikle son yıllardaki seçenekler ile sert ya da yumuşak süspansiyon gibi özelliklere de sahip olan Mercedes B Serisi modelleri birçok sürücü için keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar. 

Araçların yükseltilmiş sürüş pozisyonu sürücülerin geniş bir görüş açısına sahip olmasını sağlar ve sürüş keyfini destekler. Araçta tercih edilen yüksek malzeme kalitesi, iç mekân izolasyonu için önemli noktalardan bir tanesidir. Yol ve rüzgâr sesinin araç içerisinde minimum seviyede duyulduğu Mercedes B modelleri, bu özellikleriyle uzun süreli yolculuklar da yüksek konfor sunar. 

Çarpıcı Dış Görünüm


Yüksek sürüş pozisyonu sunan bir otomobiliniz olsun ancak SUV olmasın istiyorsanız Mercedes B Serisi ikinci el modellerine bakabilirsiniz. Birçok küçük hatchback modelinden daha yüksek bir gövdeye sahip olan aracın yuvarlak hatları oldukça farklı bir görünüm ortaya koyar. 

İlk nesil B Serisi’nin görünüşü çıktığı döneme ait diğer Mercedes modellerinden biraz farklı olsa da ikinci nesil B Serisi modellerinde bilindik Mercedes çizgilerini görmek mümkündür. Ön tarafta kalın çift çizgili ızgara, altında yer alan geniş hava kanalları ve devasa aydınlatmalar Mercedes B’nin anında fark edilmesini sağlayan detaylardan bazılarıdır. Son yıllarda çıkan modeller markanın değişen tasarım diline uygun olarak tek çizgi ızgaraya ve daha ince aydınlatmalara sahiptir. Arka bölüm ise oldukça hacimli görünümüyle dikkat çeker. Bagaj kapaklarının kestiği arka aydınlatmalar aracın görünümünü hareketlendirir. Farklı donanım modellerinde ya da AMG gibi daha geniş ızgara ve daha büyük jant seçeneklerinin olduğu modellerde dış görünüş farklılaşabilmektedir. 

Ferah ve Kullanışlı İç Mekân


Mercedes Benz B Serisi iç alan özellikleri A Serisi ile benzerlikler taşısa da görünüş ve uyandırdığı hissiyat farklı bir deneyim sunar. Genel olarak minimalist tasarıma sahip Mercedes B Serisi 2. el modellerinin iç mekânı aracın model yılına ve donanım paketine bağlı olarak değişiklik gösterir. Yeni nesil modellerin giriş seviyesi seçeneklerinde 7.0 inç dijital gösterge bulunurken daha yüksek paketlerde dijital göstergenin boyutu 10.3 inç olarak dikkat çeker. 

2. el Mercedes B Serisi modelleri dışarıdan çok büyük gözükmese de geniş camlar ve havadar kabin oldukça ferah bir iç alan sunar. A Serisi’nden daha yüksek ve biraz daha düz olan ön koltuklar Mercedes B serisinin aile aracı tanımına daha uygun olmasının sırrına dönüşür. Arka tarafta sunulan baş ve diz mesafesi ise uzun boylu yolcuların rahat etmesini sağlar. 

Mercedes Benz B Serisi Modelleri OtoSOR’da

20 yıldan beri yollarda olan Mercedes B Serisi ikinci el modellerini OtoSOR’da bulmak mümkün. OtoSOR web sitesi üzerinden detaylı filtreleme seçenekleri sayesinde aklınızdaki fiyat, vites seçeneği, motor hacmi ya da model yılı ve daha pek çok farklı kritere göre araştırma yaparak tam ihtiyaçlarınıza uygun ikinci el Mercedes B Serisi modellerini hızlı ve kolay bir şekilde bulabilirsiniz. %30 peşinat ve 48 aya varan vade ve çeşitli ödeme seçenekleri arasından bütçenize ve beklentilerinize uygun arabaya başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde sahip olun.